Vizit karte

Za svaki vid poslovanja je neophodna reklama, pa se tako kao najčešća reklama izrađuju vizit karte koje zbog svoje svojstvenosti i prilagodljivosti čine idealnu prenosivu reklamu za Vaše poslovanje. Zahvaljujući vizitkartama  Vi ćete najčešće ostaviti trajni kontakt. Vizit karta predstavlja prvi kontakt između Vas i Vašeg budućeg klijenta.

Kako vizit karta predstavlja Vas i Vašu kompaniju ona mora biti tako objedinjena, formalno,  estetski i vizuelno, da oslikava Vašu prirodu, Vaš karakter i Vaše poslovanje. Dizajn same vizit karte može biti jednostavan, ozbiljan, kreativan ili kako god ste je vi zamislili, izbor je Vaš. Vaša vizit karta mora biti profesionalno urađena i mora da sadrži Vaše podatke, odnosno sve one podatke i informacije koje želite da klijent ima o Vašoj usluzi.

Ono što bi jedna vizit karta obavezno trebalo da sadrži je:

* naziv  firme

* ime i prezime osobe koja predstavlja firmu* logo firme

* adresu firme

* radno vreme firme

* poziciju u firmi

* telefon

* WEB adresu

* e-mail

Ranije su se vizit karte sastojale od obične štampe, klasičnog izgleda, crnih slova na potpuno beloj pozadini. Međutim, kako je tehnologija napredovala tako se menjao i ukus tržišta pa je sama štampa vizit kartica postala zahtevnija, dinamičnija, a ujedno su i priprema i izrada postale složenije i komplikovanije, a sve u interesu potrošača koji su najbolje znali šta im odgovara.

 

Mi pratimo i sve promene na tržištu, a u vezi sa relaizacijom vizit kartica nudimo izradu običnih, kao i luksuznih kartica i to sve, bez obzira na količinu, u roku do 1-3 dana. Ispod se nalazi cenovnik u kom možete proveriti sve cene za vizit karte.

Mi vizit karte vidimo kao značajan detalj u poslovnoj komunikaciji!

 

Sama vizit karta može imati realizovan dizajn samo sa jedne ili sa obe strane, a sve u zavisnosti od Vaše pripreme. Ukoliko nemate pripremljen fajl za štampu vizit kartica mi Vam možemo pomoći i ispratiti svaki proces, do idejnog rešenja do same štampe.  Kod nas možete dobiti vizit karte koje će biti isečene standardno, sa ravnim ivicama ili ako Vam je potrebno sa tzv.  ćoškastim ivicama. Na Vama je samo da odlučite!

Posetite naše fotokopirnice za sve dodatne informacije ili nam pošaljite pripremljen fajl za štampu na e-mail, ostavite kontakt telefon i sačekajte da Vas obavestimo kada možete doći po materijal ili kada možete očekivati Vaše vizit karte ukoliko ste naglasili da treba da Vam budu dostavljene kurirskom službom.

Mi se zaista trudimo da usmerimo ili ispratimo mušterije tokom svakog koraka, uključujući i finansijski, pa Vam preporučujemo da nam dozvolite da Vas predstavimo!