Daktilografija

Daktilografija je veština brzog kucanja koju smo mi savladali za Vas. Ukoliko brzo kucanje nije deo Vaše svakodnevnice i ono Vam oduzima mnogo vremena, dozvolite nama da primenom umeća daktilografije prekucamo ili ispravimo Vaš materijal.

Daktilografija je prvenstveno veština, a ne znanje, a naši zaposleni su u ovoj veštini izuzetno vešti.  Daktilografiju definišu preciznost i brzina, a to su odrednice kojima se mi rukovodimo i nastojimo da održimo na polju daktilografije. U našim fotokopirnicama cena daktilografskih usluga je znatno niža nego u drugim poslovnicama slične delatnosti.

Bez obzira na to da li  treba da Vam se otkuca seminarski, maturski ili diplomski rad, možda da se prekuca deo teksta iz određene knjige ili novina , da se prekuca ćirilica latinicom ili obrnuto ili da se otkucaju formule, posetite naše fotokopirnice , zatražite te usluge i donesite materijal.

 

Bilo koji tekst da je u pitanju mi ćemo uraditi sve to za Vas. Vaše je samo da dođete i da nam ukažete Vaše poverenje. Garantujemo Vam kvalitet, besprekorno kucanje bez pravopisnih i grešaka u kucanju i to po najpovoljnijoj ceni. Po završetku kucanja, materijal ćemo Vam predati na onaj način koji Vama najviše odgovara. Možemo Vam vratiti materijal elektronskom poštom, snimiti ga na disk, odštampati…