Koričenje

Ekonomično, brzo i efektno!

Spiralno koričenje plastičnom spiralom je najpopularniji vid koričenja materijala koji može da zadovolji kriterijume dugotrajnosti i izdržljivosti. Knjige, skripte, brošure, planovi, predavanja itd., spiralno ukoričeni materijali se ovom metodom mogu otvoriti i preko 180 stepeni, mogu lako biti raskoričeni, dopunjeni, promenjeni, i usput, izgledati zanimljivo i efektno! U izboru su Vam nekoliko boja kartona i folija za koričenje, kao i spirale  svih prečnika i boja.

Žičano koričenje  je vrsta koja ima  prednosti. Metoda koričenja žicom je da materijali ukoričeni na ovaj način, mogu biti otvarani za skoro 360˚. Maksimalan broj listova je 280, što predstavlja 560 strana! Vizuelno efektan, visoko kvalitetan i trajan povez, predviđen je za potrebe povišene eksploatacije, ili za slučajeve gde se zahteva elegantniji, prestižniji izgled. Žičana spirala je idealan metod koričenja poslovnih prezentacija, projekata, uputstava, maturskih radova, brošura, seminarskih radova, bukleta, manjih udžbenika. PREPORUČUJEMO!

Meko koričenje – meki povez je nova tehnologija koričenja, kao i razvoj lepkova na bazi PVC masa, omogućili su da meko koričenje bude dostupno i za manje tiraže, pa i za pojedinačne materijale, knjige ili pak udžbenike. Meko koričenje je lepo i jeftino rešenje za vas.

 

Tvrdo koričenje  je zasigurno najčešće zastupljeni povez. Tvrdim koričenjem se naziva proces spajanja stranica do

kumenta u jednu celinu. Tvrdi povez obuhvata papir Vašeg materijala koji je zaštićen koricama koje mogu biti od tvrdog papira, kartona ili kože. Tvrdim povezom možete ukoričiti Vama bitan sadržaj poput diplomskih, master, doktorskih i sl. radova ili biste jednostavno samo voleli da sačuvate određenu knjigu od uticaja vremena i da osigurate njeno postojanje.

Koričenje tzv “Amerikan spirala“ ili “American style”je praktičan povez jedinstvenog izgleda koji daje veliku fleksibilnost uvezanom materijalu. Listovi se mogu okretati za 360 stepeni. Ovom metodom je moguće povezati do 250 listova. Ona predstavlja idealan povez za one koji traže praktičnost i originalnost.