Izrada flajera

Danas kada su vidovi oglašavanja više nego ikada dostupni i ujedno toliko različiti, teško je odabrati pravi vid  oglašavanja i pronaći  pravo rešenje za oglašavanje Vašeg poslovanja bilo ono samostalno ili u sklopu manje  ili veće organizacije ali poznato je da su flajeri jedno od standarnih rešenja.

Ako trazite  rešenje  za unapređenje Vaše kompanije, posla, usluga ili proizvoda i u nedoumici ste kada je u pitanju reklamno oglašavanje budite sigurni da je štampani reklamni materijal,  flajeri sa štampom jedno od najboljih rešenja.

Jedinstvena ponuda i najpovoljnija usluga vrhunskog kvaliteta jeste  ono što možete dobiti u okviru naše kompanije. Izuzetan kvalitet, po povoljnim cenama jeste ono  što bi najviše odgovaralo Vašem budžetu, a mi Vam možemo ponuditi upravo  sve  što Vam je i potrebno.

Kod nas možete dobiti flajere  sa štampom za sve  vrste namena, od frizerskih salona, salona lepote,zanatskih radnji, advokatskih kancelarija, butika, agencija, i ostalih namenskih tipova oglašavanja i to u formatima A5, A6 ili A4.

Mi smo kompanija koja svojim dobro obučenim i spremnim timom za rad, kao i najsavremenijim mašinama izrade je spremna da odgovori na Vaše kratke  rokove  izrade, dizajniranje ili pomoći u dizajniranju,  kao i štampi visokog kvaliteta.

Bilo da je reč o digitalnoj ili ofset stampi,  mi štampamo  za svakoga po želji i potrebi.

Dostavite nam u našim fotokopirnicama, pripremljen fajl za štampu flajera ili nam jednostavno pošaljite fajl na e-mail i očekujte u roku od nekoliko minuta naš poziv kako bismo se dogovorili oko svih detalja u vezi sa štampom ili o eventualnim izmenama koje biste ipak izvršili pre štampe i, naravno, o obaveštenju kada možete doći po Vaše flajere, ili kada možete očekivati dostavu kurirskom službom ukoliko ste to naglasili, koji nakon štampe mogu biti savijeni ili klamovani.

Kod nas možete birati sve,  od štampe  pune boje, do crno-belih varijanti, jednostrane  ili obostrane štampe, preko različitih varijanti savijanja (ceo, sa jednim, dva ili tri prevoja, ili cik-cak formom). Flajer mora biti prilagođen Vašoj prirodi posla!  Ne propustite priliku da se Vi i Vaša kompanija snabdete  reklamnim materijalom kako biste unapredili posao i bili na dobitku!

POSEBNO ŽELIMO DA NAGLASIMO DA SMO NAJPOVOLJNIJI SA CENAMA IZRADE FLAJER-a. A UZ TO VEOMA BRZO ZA VAS, TAČNIJE U TOKU DANA DOBIĆETE VAŠ ŽELJENI FLAJER!!!

Offset štampa  – flajeri u roku od 3-5 dana.